20 dagen suikervrij: probeer het ook!

Veel mensen willen een suikervrij dieet. Hiervoor zijn dan ook veel (kook)boeken geschreven en cursussen gemaakt. Een zo’n e-book is het e-book ’20 dagen suikervrij’. Dit e-book is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang.

Omdat veel vrouwen in de overgang kampen met gewichtstoename, is dit e-book speciaal voor deze mensen geschreven.

20 dagen suikervrij eten verminderd de overgangsklachten en is ook voor mensen die suikervrij door het leven willen gaan aan te raden.

Logo 20 Dagen Suikervrij. WItte letters met blauwe achtergrond.

Wat is het e-book ‘20 dagen suikervrij’?

Het e-book ‘20 dagen suikervrij’ is een e-book speciaal geschreven voor vrouwen in de overgang, zoals net al is aangegeven. Omdat veel vrouwen in de overgang kampen met gewichtstoename, kwam Ria Kamelle op het idee om dit e-book te schrijven.

Dit programma bestaat uit een e-book dat volledig in kleur is uitgebracht met dagmenu’s voor 20 dagen lang, een startersgids met stap voor stap uitleg, boodschappenlijstjes, toegang tot een besloten Facebook groep, bonus e-boek met 10 recepten voor suikervrije dranken, bonus e-boek met 10 recepten voor suikervrije lekkernijen en tot slot motivatie e-mails.

Je krijgt dus heel veel extra’s naast het e-book.

Wie is Ria Kamelle?

Foto van Ria Kamelle met blauw jasje.
Ria Kamelle.

Ria Kamelle heeft dit e-book geschreven. Ze zag dat er veel vrouwen zijn in de overgang die kampen met gewichtstoename. Zo kwam ze op het idee voor dit e-book en andere (e-)boeken. Zo heeft ze het boek ‘Slank door de Overgang’ geschreven, maar ook het boek ‘Overwin je Overgang’.

Ze helpt vrouwen met overgangsklachten; zo heeft ze er al honderden geholpen en noemt ze zichzelf ook wel overgangsconsulente. Ze heeft al jarenlange kennis en ervaring op dat gebied.

Naast het feit dat ze meerdere websites heeft voor haar producten, is Overgang.info haar thuisbasis. Op deze website staan veel waardevolle blogs over de overgang.

20 dagen suikervrij, kopen of niet?

Naast het e-book krijg je dus vele extra’s, wat maakt dat het de prijs meer dan waard is. Er staat veel waardevolle informatie in het boek om zonder klachten de overgang door te komen, dus dit e-book is zeker een aanrader.

Maar wat is eigenlijk de prijs van dit e-book?

De prijs van dit e-book is €49,-. Dat lijkt voor de meeste mensen veel geld, vooral voor een boek, maar als je je bedenkt dat je er veel extra’s bij krijgt, valt het eigenlijk wel mee. Iedereen wil tenslotte toch klachtenvrij door de overgang?!

%d bloggers liken dit: