Het boek ‘Slank door de Overgang’, kopen of niet?

Stiekem willen we allemaal wel een fit en strak lichaam en meestal zijn we ook bereid om er wat voor te doen. De kans is groot dat je het boek ‘Slank door de Overgang’ weleens bent tegengekomen; je leest er van alles over op het internet, maar werkt het ook echt? Lees verder voor een 100% onafhankelijke en eerlijke review.

Wat is ‘Slank door de Overgang’?

Het boek ‘Slank door de Overgang’.

‘Slank door de Overgang’ is een boek geschreven door Ria Kamelle.

Het is speciaal geschreven voor vrouwen met overgangsklachten. Er staat veel waardevolle informatie in dit boek, evenals tips en adviezen. Ook staan er meer dan 50 buikvet verbrandende recepten in.

Ria geeft aan dat ze graag vrouwen in de overgang wil helpen met afvallen, maar dan moeten zij wel een reëel beeld voor ogen hebben van afvallen en echt gemotiveerd zijn.

Motivatie is belangrijk.

Het is dus een heel handig boek vol met tips, adviezen en recepten. Om die reden is dit boek een aanrader voor vrouwen met overgangsklachten. Het boek helpt echt om die klachten te verminderen.

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is een vrouw van middelbare leeftijd, overgangsconsulente, blogster op haar eigen website en schrijfster van 4 boeken en een videocursus.

Ria Kamelle

Een paar jaar geleden kreeg ze te maken met een periode die vrouwen verafschuwen: de overgang. Ze kreeg te maken met de bekende overgangsklachten, zoals opvliegers, gewichtstoename en verstoorde nachtrust.

Ze probeerde de klachten te verminderen en kwam uit bij dure artsen, therapeuten en coaches, maar dit hielp niet of nauwelijks. Daarom ging ze zelf experimenteren met voedsel en oefeningen om de overgangsklachten te verminderen. Dat lukte haar en dat vertelde ze aan haar familie en vrienden.

Later maakte ze hiervoor een website: overgang.info. Op deze website deelt ze tot op de dag van vandaag tips en informatie over de overgang. Inmiddels is de website flink gegroeid met een blog en een webshop en heeft ze medewerkers aangenomen voor klantenservice en websitebeheer.

Gewichtstoename is een van de overgangsklachten.

Verder gebruikt ze Facebook om dicht bij haar doelgroep te staan. Dit Facebook account is al door meer dan 15 000 mensen geliket!

Daaraan is te zien hoe populair ze is en dat ze te vertrouwen is.

Conclusie: kopen of niet?

Nu weet je dat Ria Kamelle betrouwbaar is en dat dit boek echt helpt om je klachten te verminderen. Maar wat is de prijs eigenlijk? Is het een goede prijs-kwaliteitverhouding?

De prijs van deze cursus is nu tijdelijk €37,- in plaats van €49,-. Daarnaast heb je nog een Niet goed geld terug-garantie. Mis dit niet!

Als je klachtenvrij door de overgang wilt is dit boek een echte aanrader. De prijs-kwaliteitverhouding is goed omdat het gewoon echt werkt.

Wil je dit boek kopen? Klik op de knop hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: