Wie is Ria Kamelle en welke cursussen en boeken heeft ze gemaakt?

Nadat wij al een aantal reviews over de cursussen van Ria Kamelle hadden geschreven, is het nu tijd voor een ‘review’ over Ria Kamelle zelf.

Foto van Ria Kamelle met blauw jasje.
Ria Kamelle

Ria Kamelle is (zoals zij zichzelf noemt) een overgangsconsulente. Ze heeft al jarenlange ervaring en kennis op dat gebied. Zo heeft ze al honderden vrouwen geholpen om zonder of met minder klachten door de overgang (ook wel de menopauze genoemd) te komen.

Haar website (overgang.info) is haar thuisbasis. Hierop plaatst ze regelmatig nieuwe blogberichten en is er een community. Ook heeft ze een Facebook- groep en een Facebook account die al meer dan 15 000 keer is geliket!

Dat geeft wel aan hoeveel vrouwen ze al heeft geholpen en dat haar methodes ook echt werken.

De cursussen en boeken die ze onder andere ontwikkelde zijn:

20 Dagen Suikervrij:

Het programma ‘20 Dagen Suikervrij’ is gemaakt voor vrouwen in de overgang. Omdat veel vrouwen in de overgang kampen met gewichtstoename, kwam Ria Kamelle op het idee om dit programma te maken.

Logo 20 Dagen Suikervrij met witte letters en een blauwe achtergrond.

Door suikervrij te eten kun je namelijk gewicht verliezen (afvallen). Dat is het doel van Ria; vrouwen inspireren suikervrij te eten om de overgangsklachten te verminderen.

Dit programma kost €49,- als je direct actie onderneemt. Als je op de website bent, maar je niks koopt, is de prijs als je terugkomt op die website verhoogt tot €79,-. Onderneem dus direct actie!

Slank door de Overgang

Het programma ‘Slank door de Overgang’ lijkt op ‘20 Dagen Suikervrij’, maar dit programma is meer gericht op afvallen en ‘20 Dagen Suikervrij’ op suikervrij eten (waardoor je ook afvalt).

E-book ‘Slank door de Overgang’ van Ria Kamelle.

Het is dus een heel handig programma vol met tips, adviezen en recepten. Om die reden is dit boek een aanrader voor vrouwen met overgangsklachten. Het programma helpt echt om af te vallen.

De prijs van dit programma is nu tijdelijk €37,- in plaats van €49,-. Daarnaast heb je nog een Niet goed geld terug-garantie. Mis dit niet!

Overwin je Overgang

Ook het programma ‘Overwin je Overgang’ is gemaakt door Ria en gericht op vrouwen in de overgang. Het is een e-book met 212 pagina’s en allerlei extra’s, zoals 17 gezonde recepten voor minder overgangsklachten.

Dit boek richt zich heel sterk op oplossingen, motivatie, levenslust en energie. Dit zijn de dingen die je als vrouw nodig hebt tijdens de overgang.

Dit e-book kost €29,- en heeft een 30 dagen Niet goed geld terug-garantie. Dat is een koopje! Je hoeft nooit meer pillen, boeken of andere programma’s te kopen, want met dit e-book ben je voorgoed van je overgangsklachten af!

50 recepten in 30 minuten

Zoals de naam van het boek al zegt staan er in het boek 50 recepten die je binnen 30 minuten klaarmaakt. Ook deze recepten zijn gericht op vrouwen in de overgang met gewichtstoename of zelfs overgewicht. Met deze recepten is dat verleden tijd en verlies je gewicht in een handomdraai. Ideaal toch?!

Enkele recepten die in het boek staan zijn, eierkoeken, maanzaad crackers, gegrilde tonijn met sperziebonen salade, courgette met paprika en gehakt en een bananen en nectarine pudding.

Dit programma kost ‘€27,- voor 30 dagen. Er is een Niet goed geld terug-garantie, dus je loopt geen risico.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: