Over Suikervrijgids

Suikervrijgids is opgericht in december 2020 door Milo Groen, eigenaar en oprichter van Groen Media.

Suikervrijgids is opgericht omdat er niet heel veel waardevolle informatie was op het internet over suikervrije producten en suikervrij eten. Daarom maakte Milo deze website die nog altijd in ontwikkeling is en constant van nieuwe content wordt voorzien.

Wil jij een gezonder leven? Zoek dan niet verder en doorzoek deze website! Je vindt hier cursussen, (e-)boeken en tips over suikervrije producten en suikervrij eten.

Wie is Milo Groen?

Milo Groen is een beginnend internetondernemer. Hij begon op zijn vijftiende met affiliate marketing en ging zich verdiepen in de vele mogelijkheden van het internet.

Foto van Milo Groen in de bergen in Oostenrijk zittend op een boomstronk.
Milo Groen op vijftienjarige leeftijd

Hij had weinig ervaring en verstand van computers, maar hij wilde geld verdienen. Na gesolliciteerd te hebben bij de supermarkt (en niet aangenomen te worden) kwam affiliate marketing op zijn pad. Zo ging hij zich hierin verdiepen en zette meerdere websites op. In het begin liep dat nog erg stroef, maar later kwamen er steeds meer mensen op de websites, zo ook op suikervrijgids.nl.

Omdat Milo geen verstand had van computers is hij het ideale voorbeeld dat iedereen (met of zonder verstand van computers) geld kan verdienen met het internet.

Omdat hij geld begon te verdienen, moest hij een bedrijfje starten. Dit werd Groen Media. Meer hierover lees je hieronder.

Wat is Groen Media?

Logo van Groen Media.
Logo van Groen Media

Groen Media is het bedrijf van Milo Groen. Het is een online bedrijf dat inzet op affiliate marketing. Wij willen ondernemers graag dichter bij elkaar brengen. Daarom is affiliate marketing zo mooi, want daarmee kun je dat realiseren. Door je eigen producten openbaar te stellen voor anderen, zodat ze ze kunnen promoten, maak je meer winst. Dat wordt dus samen gerealiseerd.

Wij willen graag meer ondernemers helpen hun omzet te vergroten, juist in deze tijd. Twijfel niet en start vandaag nog met affiliate marketing, zo genereer jij als ondernemer niet alleen meer omzet, maar ook nog eens meer naamsbekendheid en krijgen mensen die dat voor jou gerealiseerd hebben er ook nog wat voor. Zo hebben alle partijen er profijt van!

Groen Media is opgericht in Wieringerwaard in december 2020.

Lees hier meer over Groen media. ->

Help ons en geef je mening!

Wat vind je van onze website? Geef je mening zodat wij onze website naar ieders wens kunnen aanpassen.

%d bloggers liken dit: